Lagindelning

De aktiva som har gått hos oss under säsongen 2019/2020 kommer bli indelade i lag till nästa säsong. Alla i föreningen blir erbjuden plats i något lag.


Breddlag: grund, fortsättning och tävlingsförberedande

Hur vi delar in breddlagen
Föreningens breddlag delas in efter ålder och hur ofta den aktiva önskar att träna (önskan görs via utskickat formulär). Om det är fler som önskar att träna två gånger i veckan än vad vi har plats för går vi efter hur länge personen har gått på cheerleading och hur gammal man är. De som har gått längst och är äldst har alltså förtur till tävlingsförberedande lag.

Tävlingsförberedande lag får möjlighet att provträna i slutet av maj och början av juni. Breddlag har möjlighet att provträna en gång gratis när säsongen sätter igång i augusti.


Nya sökande till breddlag

Eventuella tomma platser i breddlagen kommer fyllas upp av de som har anmält intresse till oss. De får möjlighet att provträna på en vanlig träning i höst. Nya sökande anmäler intresse HÄR.

Läs mer
- Klicka HÄR för att läsa mer om vad det innebär att gå i de olika breddlags-typerna
- Klicka HÄR för att läsa vanliga frågor och svar om lagindelningTävlingslag: lägre levels

Hur vi delar in tävlingslag för lägre levels
Våra tävlingslag på lägre levels (level 1-2) delas in efter ålder och hur ofta den aktiva önskar träna, men det krävs även ett antal andra saker för att ha möjlighet att komma in i ett tävlingslag. Bland annat förkunskap, attityd, vilja och god närvaro under tidigare terminer.

Lagindelningen görs utifrån de aktivas/föräldrarnas önskemål om träning, men även rekommendationer från den aktivas tidigare tränare. Tränarna har lärt känna de aktiva under säsongen som har varit och ger rekommendationer till där de tror att de aktiva kommer utvecklas och trivas bäst.


Nya sökande till tävlingslag
Eventuella tomma platser i tävlingslagen på lägre levels kommer fyllas upp av de som har anmält intresse till oss. De får möjlighet att provträna på en vanlig träning med resten av laget så snart tillfälle finns. Nya sökande anmäler intresse HÄR.

Läs mer
- Klicka HÄR för att läsa mer om vad det innebär att gå i tävlingslag
- Klicka HÄR för att läsa vanliga frågor och svar om lagindelningTävlingslag: högre levels

 

För de som är intresserade av att verkligen satsa på cheerleading och träna och tävla på en hög nivå (level 3+) erbjuder vi möjlighet till videotryout. Efter det kan man bli erbjuden att komma på provträning i det lag vi tror passar.

Om du är intresserad av att börja och du inte tillhör vår förening redan får du gärna fylla i en intresseanmälan, så skickar vi ut mer information så snart vi kan. HÄR fyller du i en intresseanmälan.

Läs mer
- Klicka HÄR för att läsa mer om vad det innebär att gå i tävlingslag på högre nivå
- Klicka HÄR för att läsa mer om provträning
- Klicka HÄR för att läsa vanliga frågor och svar om lagindelning

© Action Athletics Idrottsförening