top of page

Lagindelning

De aktiva som har gått hos oss under säsongen 2020/2021 kommer bli indelade i lag till nästa säsong. Alla i föreningen blir erbjuden plats i något lag.


Breddlag

Hur vi delar in breddlagen
Föreningens breddlag delas in i först hand efter ålder och i andra hand hur länge man har gått på cheerleading.


Aktiva i breddlag får möjlighet att provträna en gång gratis när säsongen sätter igång i slutet av augusti.

Nya sökande till breddlag

Eventuella tomma platser i breddlagen kommer fyllas upp av de som har anmält intresse till oss. De får möjlighet att provträna på en vanlig träning i höst. Nya sökande anmäler intresse HÄR.

Läs mer
- Klicka HÄR för att läsa mer om vad det innebär att gå i ett breddlag
- Klicka HÄR för att läsa vanliga frågor och svar om lagindelning


Tävlingsförberedande lag

Hur vi delar in tävlingsförberedande lagen
Vi delar in våra tävlingsförberedande lag efter ålder och hur länge man har gått på cheerleading. För att gå i ett tävlingsförberedande lag ska du vilja träna två gånger i veckan och vara införstådd på att god närvaro krävs (enbart borta vid sjukdom).

Aktiva i tävlingsförberedande lag får möjlighet att provträna en gång gratis i mitten/slutet av maj när försäsongsträningarna sätter igång.

Nya sökande till breddlag

Eventuella tomma platser i tävlingsförberedande lag kommer fyllas upp av de som har anmält intresse till oss. De får möjlighet att provträna på en vanlig träning i maj. Nya sökande anmäler intresse HÄR.

Läs mer

- Klicka HÄR för att läsa mer om vad det innebär att gå i tävlingsförberedande lag
- Klicka HÄR för att läsa vanliga frågor och svar om lagindelning


Tävlingslag: level 1 och 2

Hur vi delar in tävlingslag för lägre levels
Våra tävlingslag level 1-2 delas in efter ålder och hur ofta den aktiva önskar träna, men det krävs även ett antal andra saker för att ha möjlighet att komma in i ett tävlingslag. Bland annat förkunskap, attityd, vilja och god närvaro under tidigare terminer.

Lagindelningen görs utifrån de aktivas/föräldrarnas önskemål om träning, men även rekommendationer från den aktivas tidigare tränare. Tränarna har lärt känna de aktiva under säsongen som har varit och ger rekommendationer till där de tror att de aktiva kommer utvecklas och trivas bäst.


Nya sökande till tävlingslag
Eventuella tomma platser i tävlingslagen på level 1 och 2-nivå kommer fyllas upp av de som har anmält intresse till oss. De får möjlighet att skicka in en digital tryoutvideo samt provträna på en vanlig träning med resten av laget så snart tillfälle finns. Nya sökande anmäler intresse HÄR.

Läs mer
- Klicka HÄR för att läsa mer om vad det innebär att gå i tävlingslag
- Klicka HÄR för att läsa vanliga frågor och svar om lagindelningTävlingslag: level 3 och elite

 

För de som är intresserade av att verkligen satsa på cheerleading och träna och tävla på en hög nivå erbjuder vi möjlighet till videotryout. Efter det kan man bli erbjuden att komma på provträning i det lag som vi tror passar.

Om du är intresserad av att börja och du inte tillhör vår förening redan får du gärna fylla i en intresseanmälan, så skickar vi ut mer information så snart vi kan. HÄR fyller du i en intresseanmälan.

Läs mer
- Klicka HÄR för att läsa mer om vad det innebär att gå i tävlingslag
- Klicka HÄR för att läsa mer om provträning
- Klicka HÄR för att läsa vanliga frågor och svar om lagindelning

748A57D6-3808-46D1-A9FD-48AA7093BD75.jpg
bottom of page