TRÄNARE

Vi har 26 st tränare i föreningen; samtliga utvalda för sitt engagemang för cheerleading och kunskap om sporten. Tränarna utbildas kontinuerligt internt samt externt genom Svenska Cheerleadingförbundet och SISU.Alexander Ström - huvudtränare
Alexander är medgrundare och ordförande för Action Athletics. Han har hållit på med cheerleading sedan år 2004 och är fortfarande aktiv i svenska mixlandslaget för sjätte året.

Andrea Malbeck - Strike
Andrea är ny tränare i föreningen och har laget Strike, microminior breddlag. Andrea har varit aktiv i senior level 1 Blush i tre år och dessförinnan i en annan cheerleadingförening i Stockholm.

Donya Khazravi - Strike
Föreningens microminior breddlag Strike tränas också utav Donya, som är ny tränare i föreningen. Donya har varit aktiv inom cheerleading i många år och bland annat gått i senior level 1 Blush.

Elena Ekoutsoglou - Aim
Elena är tränare för Aim, föreningens junior level 1 tävlingslag. Hon har tidigare tränat Fight och ledde laget med framgång under två säsonger, där laget bland annat kammade hem pris för bästa koreografi på Twist Cheer Comp. Elena är också aktiv själv i föreningens senior elite-lag Blitz.

Ella Fogelström - Blink och Crush
Ella Fogelström - även kallad Lala eller Fågel - är tränare för minior level 1 Blink och minior tävlingsförberedande Crush. Ella har varit tränare i en cheerleadingförening i Tyresö i många år, så hon kommer till oss med en gedigen erfarenhet. Ella är aktiv i vårt senior elite-lag Blitz.

Ella Guve - Blink
Ella - eller Gella som hon också kallas - är tränare i Action Athletics för tredje året i rad. Gella är tränare för Blink, minior level 1 tävlingslag. Tidigare säsonger har hon coachat Shake, minior breddlag, och Crush, minior tävlingsförberedande. Gella är också aktiv i senior level 3 Juice och senior elite Blitz.

Ella Mattsson - Boss
En till Ella! Ella Mattsson är tränare för Boss, microminior breddlag. Hon har varit aktiv i föreningen sedan starten 2017 och går just nu i laget Speed, junior level 2 tävlingslag.

Emilia Cruz Glennhammar - Speed
De flesta i föreningen känner Emilia som Glenn. Glenn är tränare för Speed, föreningens junior level 2 tävlingslag. Två tidigare säsonger har hon varit huvudtränare för senior level 1 Blush. Laget hade en otrolig säsong 2019/2020 (när det gick att tävla!) med guld på samtliga tävlingar de ställde upp i.

Fanny Welinder - Shake
Fanny är tränare för föreningens minior breddlag Shake. Tidigare har Fanny tränat microminior Boss. Fanny har varit med i föreningen sedan starten 2017 och varit aktiv i bland annat Aim, junior level 1 tävlingslag.

Filippa Persson - Strike
Filippa, även kallat Persson, är ny tränare i Action Athletics. Hon har varit tränare i en annan cheerleadingförening tidigare, nu tar hon med sig de erfarenheterna när hon tränar föreningens microminiorer Strike. Filippa är också aktiv i föreningen i senior level 1-laget Blush.

Hillevi Lönberg Siri - Wish
Ytterligare en ny tränare - Hillevi gör sin debut som tränare hos oss för laget Wish, miniminior breddlag. Hillevi har tidigare varit cheerleadingtränare i en annan förening också. Hillevi går i laget Speed, junior level 2.

Ida-Maria Lehto - Aim, Speed och huvudtränare
Ida-Maria är medgrundare av föreningen och sitter som vice ordförande. Hon är också tränare för junior level 1 Aim och junior level 2 Speed. Ida-Maria är även regeldomare och sociala medier-ansvarig i Svenska Cheerleadingförbundet samt meriterad sportfotograf inom cheerleading.

Isabelle Björnsson - Boss och Cloud
Isabelle är tränare för Boss, microminior breddlag, och Cloud, miniminior tävlingsförberedande. Isabelle har varit tränare i föreningen i två säsonger tidigare där hon har coachat Boss och Dream. Isabelle har varit med i föreningen sedan starten 2017 och varit aktiv i flera olika lag.

Iza Welch - Shake
Iza är ny tränare i föreningen och kommer ha laget Shake tillsammans med Fanny, Lina och Matilda. Iza är aktiv i föreningens senior level 1-lag Blush för andra året och har innan det även gått i junior level 1.

Jennifer Lönnbom Colven - Blitz och koreograf
Jennifer kallas inte för Jennifer hos oss, utan för LC. LC har varit tränare i föreningen sedan starten och har den här säsongen senior elite Blitz. LC är också koreografiansvarig och hjälper till med tävlingsprogram för samtliga tävlingslag i Action Athletics.

Julia Gustafsson Schmidt - Crush
Julia är tränare i Action Athletics för tredje året i rad. Två tidigare år ledde hon miniorlagen Pop och Shake - den här säsongen har hon minior tävlingsförberedande Crush. Julia är aktiv i föreningen och har varit det sedan starten. I år går hon i senior level 1 Blush.

Julia Wittberg - Blush
Julia är tränare för föreningens senior level 1-lag Blush. Julia har varit tränare i föreningen tre år tidigare och då främst haft minior level 1-laget Blink, men även senior level 3-laget Juice en säsong. Hon är en av föreningens mest meriterade aktiva och har varit en del av senior elite-laget Blitz sedan starten.

Katarina Westman - Wish
Katarina är ny tränare för laget Wish, miniminior breddlag. Hon är också aktiv i föreningen och har varit med i många år. Just nu går hon i junior level 2-laget Speed.

Lina Ahlfort - Shake
Lina är tränare i Action Athletics för andra året i rad. Förra säsongen hade hon miniorlaget Pop - den här säsongen har hon miniorlaget Shake. Lina har tidigare varit aktiv i föreningen och gått i junior bredd Spice, junior level 1 Aim och senior level 1 Blush.

Lina Werme Bergström - extratränare
Lina har varit tränare i föreningen sedan starten och haft bland annat junior bredd Spice och junior level 1 Aim. Just nu gör Lina militärtjänstgöring, vilket gör att hon är med och hjälper till när det går.

Maja Tiving - Crush
Maja gör sitt tredje år som tränare i Action Athletics - den här säsongen för minior tävlingsförberedande Crush. Maja är också aktiv i föreningen för femte året, denna säsong i senior level 3 Juice.

Maya Avuka - Aim
Maya är tränare för junior level 1 Aim och har tidigare varit tränare för senior tävlingsförberedande Fight samt miniorlaget Raze. Maya är också aktiv i tävlingslaget Juice, senior level 3.

Matilda Kangasgesti - Cloud
Matilda går under namnet Nilla i föreningen. Nilla är tränare för tredje året och har den här säsongen miniminior tävlingsförberedande Cloud. Hon är också aktiv i junior level 1 Aim.

Matilda Söderberg - Shake
Matilda gör sitt tredje år som tränare i Action Athletics och har laget minior bredd Shake. Matilda har också varit tränare i gymnastik tidigare.

Tea Iderbring - Blink
Tea gör sitt första år som tränare i Action Athletics och har laget Blink, minior level 1. Hon är aktiv i föreningens senior elite-lag Blitz. Tidigare har Tea varit både aktiv och tränare i AG-gymnastik.

Valerie Tocca - Shake
Valerie är tränare i Action Athletics för andra året och har laget Shake, minior breddlag. Valerie har tidigare varit aktiv i senior level 3 Juice och senior elite Blitz.

Foto: Ida-Maria Lehto

839B1B7A-B03C-4F10-987D-F860D608E624.jpe
IMG_4631_edited.jpg