TRÄNARE

Vi har 21 st engagerade och kunniga tränare i föreningen. Tränarna utbildas kontinuerligt internt samt externt genom Svenska Cheerleadingförbundet och SISU.


Alexander Ström - huvudtränare
Alexander är medgrundare och ordförande för Action Athletics. Han har hållit på med cheerleading sedan år 2004 och är fortfarande aktiv i svenska mixlandslaget för sjätte året.

Elena Ekoutsoglou - Fight
Elena är tränare för Fight, föreningens senior tävlingsförberedande lag. Hon ledde laget med framgång förra säsongen där laget bland annat kammade hem pris för bästa koreografi på Twist Cheer Comp. Elena är också aktiv själv i föreningens senior elite-lag Blitz.

Ella Guve - Crush
Ella - eller Gella som hon också kallas - är tränare i Action Athletics för andra året i rad. Gella hade förra säsongens minior fortsättning Shake och har den här säsongen minior tävlingsförberedande Crush. Gella är också aktiv i senior level 3 Juice och senior elite Blitz.

Emilia Cruz Glennhammar - Blush
De flesta i föreningen känner Emilia som Glenn. Glenn är tränare för senior level 1 Blush för andra året i rad. Laget hade en otrolig säsong förra året med guld på samtliga tävlingar de ställde upp i.

Fanny Welinder - Boss
Fanny är en av föreningens nya tränare för den här säsongen och är med och leder microminiorlaget Boss. Fanny har varit med i föreningen sedan starten 2017 och är i nuläget aktiv i junior level 1 Aim.

Ida-Maria Lehto - Smack, Aim och huvudtränare
Ida-Maria är medgrundare av föreningen och sitter som vice ordförande. Hon är också tränare för junior level 1 prep Smack och junior level 1 Aim. Ida-Maria är även regeldomare i Svenska Cheerleadingförbundet samt meriterad sportfotograf inom cheerleading.

Isabelle Björnsson - Dream
Isabelle är tränare i föreningen för andra året. Förra säsongen hade hon Boss, microminior, och den här säsongen tar hon sig an miniminior Dream. Isabelle är också aktiv i junior level 1 Aim.

Jennifer Lönnbom Colven - Juice, Blitz och koreograf
Jennifer kallas inte för Jennifer hos oss, utan för LC. LC har varit tränare i föreningen sedan starten och har den här säsongen senior level 3 Juice och senior elite Blitz. LC är också koreografiansvarig och hjälper till med tävlingsprogram för samtliga tävlingslag i Action Athletics.

Josefine Dahlkvist - Boss, Blink och Smack
Josefine, även kallad Jos, är en av föreningens mest meriterade tränare. Jos har varit med sedan starten och lett ett gäng olika lag. Den här säsongen har Jos microminior Boss, minior level 1 Blink och junior level 1 prep Smack.

Julia Gustafsson Schmidt - Shake
Julia är tränare i Action Athletics för andra året i rad. Förra året ledde hon minior grund Pop - den här säsongen har hon minior fortsättning Shake. Julia är också aktiv i föreningen och har varit det sedan starten. I år går hon i senior level 1 Blush.

Julia Wittberg - Blink
Julia är tränare för föreningens minior level 1-lag Blink för tredje året i rad. Hon är också aktiv i föreningens senior elite-lag Blitz och är en av lagets originalmedlemmar som har varit med sedan start.

Lina Ahlfort - Pop
Lina är ny tränare i Action Athletics och har laget Pop, minior grund. Lina är också aktiv i föreningen och går i laget Blush, senior level 1.

Lina Werme Bergström - Aim
Lina är tränare i Action Athletics för fjärde säsongen. Den här säsongen blir hennes andra säsong som tränare för junior level 1 Aim. Lina är också aktiv i senior elite Blitz.

Maja Tiving - Shake
Maja gör sitt andra år som tränare i Action Athletics - den här säsongen för minior fortsättning Shake. Maja är också aktiv i föreningen för fjärde året, denna säsong i senior level 1 Blush.

Maya Avuka - Fight
Maya är tränare för senior tävlingsförberedande Fight och har tidigare varit tränare för minior grund Raze under föreningens allra första säsong. Maya är också aktiv i senior level 3 Juice.

Matilda Hildingsson - Crush och Blush
Matilda gör sitt tredje år som tränare i föreningen och leder lagen minior tävlingsförberedande Crush och senior level 1 Blush. Matilda är också aktiv i Action Athletics senior elite-lag Blitz.

Matilda Kangasgesti - Dream
Matilda går under namnet Nilla i föreningen. Nilla är tränare för andra året och har den här säsongen miniminiorlaget Dream. Hon är också aktiv i junior level 1 Aim för andra året.

Matilda Söderberg - Pop
Matilda gör sitt andra år som tränare i Action Athletics och har laget minior grund Pop. Matilda har också varit tränare i gymnastik tidigare. Utöver att vara tränare är Matilda även aktiv i föreningen i senior level 3 Juice.

Tiffany Caminger - Smack och Aim
Tiffany gör sitt fjärde år som tränare i föreningen och är den här säsongen tränare för junior level 1 prep Smack och junior level 1 Aim.

Valerie Tocca - Pop
Valerie är ny tränare i föreningen och har laget minior grund Pop. Valerie är också aktiv i senior level 3 Juice.

Vendla Lundin - Crush
Vendla gör sitt andra år som tränare och har den här säsongen tagit över minior tävlingsförberedande Crush. Vendla är också aktiv i senior elite Blitz.

Foto: Ida-Maria Lehto

IMG_4631_edited.jpg