© Action Athletics Idrottsförening

SKOR

Vanliga frågor om cheerleadingskor finns listade nedan.
 

Är det ett krav att ha cheerleadingskor?
För vissa, men inte för alla.

I tävlingslagen (Blink, Shout, Aim, Blush och Blitz) är det ett krav att ha vita skor till tävlingarna (som ligger under vårterminen). Det måste dock inte vara just cheerleadingskor, utan det kan vara vilka vita sneakers som helst. Tänk på att det är bra om skorna inte har taggig/räfflad sula eftersom det inte är så skönt för de andra när man bygger.

I breddlagen (Boss, Wish, Dream, Pop, Shake, Crush och Fight) får man ha vilka skor man vill - färg spelar ingen roll. Skorna får dock gärna ha slät sula.

Vilka olika cheerleadingskor finns det?

Det finns en uppsjö av olika märken och modeller på cheerleadingskor. De populäraste märkena är Nfinity, Varsity och Kaepa.

Kan man köpa cheerleadingskor genom er?
Nej, vi kommer inte lägga någon gemensam beställning på cheerleadingskor i år.

Var kan man köpa cheerleadingskor?
Vi rekommenderar sajten https://www.excelcheer.co.uk/ eftersom de har bäst pris och leveranstid på Nfinity. För Varsity gäller http://shop.varsity-europe.com/

Vill man köpa i butik finns det två stycken i Stockholm: http://cheerskor.tictail.com/ och http://www.cheerlife.se/sv/ Det är en aning dyrare än att beställa från UK, men det kan vara skönt att kunna prova ut storlek.

Det finns också en köp- och säljgrupp på Facebook där det säljs en hel del begagnade cheerleadingskor. Sök på "Köp&Sälj Cheerleading".