top of page


skor i tävlingslag

I tävlingslagen (Blink, Aim, Jinx, Lush och Crew) är det ett krav att ha vita skor till tävlingar. Det måste inte vara just cheerleadingskor, utan det kan vara vilka vita sneakers som helst. Tänk på att det är bra om skorna inte har taggig/räfflad sula.

IMG_3642_edited.jpg
FullSizeRender 31.jpg


skor i träningslag

I föreningens tävlingsförberedande lag (Cloud, Crush) och träningslag (Boom, Boss, Strike, Mist, Wish, Dream, Pop, Shake) får man ha vilka skor man vill - färg spelar ingen roll. Skorna får gärna ha slät sula.

Vilka cheerleadingskor finns det?

 

Det finns en uppsjö av olika märken på cheerleadingskor. Det populäraste märket är Nfinity. Det är även många som har Varsity, Kaepa, Chassé med flera.

Det finns en mängd olika skomodeller hos varje märke. Vissa skor har tjock sula för dämpning, vissa har tunn sula för att vara 
lätta och smidiga. Sök på märket och skomodellen om du vill veta mer - det finns massor med recensioner online.
 


Hur köper jag cheerleadingskor?

 

Vi rekommenderar att köpa cheerleadingskor via sajten https://www.excelcheer.co.uk/ eftersom de har bäst pris och leveranstid på Nfinity. För Varsity gäller http://shop.varsity-europe.com/

Vill man köpa i butik finns det två stycken i Stockholm: https://cheerleadingskor.com/  och http://www.cheerlife.se/sv/ Det är en aning dyrare än att beställa från Storbritannien, men det kan vara skönt att kunna prova ut storlek.

Det finns också en köp- och säljgrupp på Facebook där det säljs en hel del begagnade cheerleadingskor. Sök på "Köp&Sälj Cheerleading". Det går även bra att efterlysta i föreningens köp- och säljgrupp "Action Athletics - köp, sälj och bortskänkes".

bottom of page