NYA sökande till tävlingslag

Vad kul att du är intresserad av att börja hos oss i Action Athletics! På grund av pandemin kommer vi inte ha vanlig tryout till våra tävlingslag, utan istället ha videotryout. Mer information finns nedan.

Läs mer om våra tävlingslag

Klicka HÄR för att läsa om vilka tävlingslag vi har och vad det innebär att gå i lagen.

Anmäl intresse

Första steget i att söka till oss är att anmäla intresse. Det gör du HÄR. Vi skickar ut mer information till dig omkring vecka 16 (senare i april).

Videotryout

Efter att du har anmält intresse till oss är det dags för videotryout. I en videotryout vill vi att du visar vad du kan i gymnastik och stunt. Vi vill också att du lär dig en hoppsekvens och en dans. Du sätter ihop alla dina filmer till en längre video och skickar över till oss. Mer information om vad som ska vara med och hur du skickar in kommer finnas i det mejlutskick vi gör till dig.

Vi tar emot videotryouts fram till 7 maj.

Provträning
Efter din videotryout kommer vi meddela dig vilket lag vi erbjuder provträning i. När du provtränar får du testa på hur det är att träna med just det laget. Efter provträningen pratar du med lagets tränare och stämmer av hur du tyckte att det kändes och hur tränarna tyckte att det gick.

Provträningar sker från och med vecka 20 (mitten av maj).

Vecka 20-23 + ev. 24 har vi försäsongsträningar med våra tävlingsförberedande lag och tävlingslag där vi lär känna varandra och övar skills. Höstterminen börjar vecka 32 (mitten av augusti).