BREDDLAG

Boss

Boss består av våra allra yngsta stjärnor - aktiva födda 2012 och 2013. Laget tränar en gång i veckan. Tränare är Ella, Felicia, Jasmine, Julia HV och Maja.

Shake

Shake är ett miniorlag med aktiva födda 2008 och 2009. Laget tränar en gång i veckan. Tränare är Ida-Maria, Lovisa N och Sofie.

Pop

Pop är ett miniorlag med aktiva födda 2008 och 2009. Laget tränar en gång i veckan. Tränare är Emma, Ida och Tyra.

Crush

Vårt minior tävlingsförberedande lag heter Crush och har aktiva födda 2007-2009. Laget tränar två gånger i veckan. Tränare är Aleksandra, Alma och Matilda.

Spice

Spice är ett junior träningslag i åldrarna 11-15 år. Laget tränar en gång i veckan. Tränare är Lina N, Lovisa K och Tiffany.

TÄVLINGSLAG

Blink

Blink är vårt helt nystartade minior tävlingslag. Laget kommer tävla i level 1-klassen. Laget tränar två gånger i veckan. Tränare är Josefine och Julia W.

Smack

Vårt junior tävlingslag heter Smack och det här är andra året de tävlar i junior level 1-klassen. Laget tränar två gånger i veckan. Tränare är Lina W, Ida-Maria och LC.

Blitz

Blitz är föreningens senior level 5-lag och är ett elitsatsande lag som kämpar hårt för att hålla fast i tidigare säsongers goda resultat (RM-guld och RM-silver). Laget tränar tre gånger i veckan. Tränare är Bella, LC och Ida-Maria.