© Action Athletics Idrottsförening

CLINICS

Nytt för i år är att vi anordnar clinics för våra tävlingslag!

Tävlingslag är de lag som tränar minst två gånger i veckan och tävlar på öppna tävlingar och mästerskap. Tävlingslag innebär också närvarokrav och en större satsning på cheerleading. Läs mer om vad det innebär här. Vill du gå i ett grund-, fortsättnings- eller tävlingsförberedande lag behöver du inte komma på dessa clinics, utan då inväntar du lagindelningen som sker under början av sommaren. Läs mer om våra nivåer
här och om lagindelning här.

Clinics innebär att alla som är intresserade av att börja i ett tävlingslag är välkomna att komma och prova på och känna hur det känns. Det är inte ett måste att komma på clinics, men det är ett utmärkt tillfälle att få känna på hur det känns. Det är även ett sätt för tränarna att se hur samspelet fungerar i till exempel stunt. Datum, tid, plats och ålder står nedan. Är du född ett år som passar in på flera åldersnivåer (till exempel född 2007) kan du välja vilken clinic du kommer på - eller komma på flera.

Medlemmar i Action Athletics
För de som redan är medlemmar i Action Athletics är det bara att dyka upp - men kom ihåg att läsa igenom informationen om nivåer och lagindelning innan.

Ej medlemmar i Action Athletics
För de som inte är medlemmar i Action Athletics behövs en intresseanmälan och därefter kallar vi dig till den clinic som vi tycker passar utifrån din ålder, förkunskaper och tidigare erfarenheter.


Minior level 1-2, födda 2007-2009
Datum? Söndag 26 maj
Tid? Klockan 13-15
Plats? Engelska skolan, Hästskovägen 76 i Järfälla

Junior/senior level 1, födda 2007 eller äldre
Datum? Söndag 26 maj
Tid? Klockan 15:30-17:30
Plats? Engelska skolan, Hästskovägen 76 i Järfälla


Senior level 5 - tillfälle 1, födda 2006 eller äldre
Datum? Söndag 26 maj
Tid? Klockan 18-20
Plats? Engelska skolan, Hästskovägen 76 i Järfälla

Senior level 5 - tillfälle 2, födda 2006 eller äldre
Datum? Onsdag 29 maj
Tid? Klockan 19:15-21
Plats? JG-hallen, Andebodavägen 72 i Järfälla